آرشیو اخبار

كارگاه آموزشي آشنایی با تکنیک طیف سنجی مادون قرمز، مبانی و کاربردهای FTIR در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش با حضور دکتر محمدتقی فرقدانی رئیس هیئت مدیره آزمایشگاه حسگر مواد صبا برگزار شد. اصول، روش¬‌های مختلف، قابلیت و کاربرد طیف سنجی مادون قرمز از جمله مباحثی بود که در این کارگاه آموزشی با شرکت جمعی از کارشناسان این حوزه به مدت 8 ساعت، در دو قسمت تئوری و عملی به آن پرداخته شد.
اين نشست در روز چهارشنبه بيست و پنجم بهمن ماه در محل معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برگزار شد.
در مراسم تقدير از اعضای هیات علمی نمونه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور در سال تحصیلی 96-1395 از پروفسور کمال الدین قرنجیگ به عنوان استاد نمونه کشور تقدیر شد.
به مناسبت فرارسيدن دهه مبارك فجر و جشن یوم الله 22 بهمن ماه، موسسه اقدام به برگزاري جشنی همراه با ضیافت ناهار در محل سالن غذاخوری موسسه نمود
نشست هم اندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی ارتقای ۵ دانشگاه و۵ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی به منظور انعقاد قرارداد با مراکز منتخب پروژه اقتصاد مقاومتی، در ساعت 17 الی 20 روز چهارشنبه 20 دی ماه 1396، در مکان سالن شهدای جهاد علمی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور و سخنرانی جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جناب آقای دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون محترم آموزش وزارت عتف و مجری پروژه، جناب آقای دکتر علی اکبر صالحی معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، جناب آقای دکتر سعید نمکی معاون محترم امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، جناب آقای دکتر کمال خرازی رئیس محترم شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید.
جايزه پژوهشی Mitacs Globalink جایزه ای برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کشورهای دیگر می باشد که برای انجام پروژه های تحقیقاتی کوتاه مدت در دانشگاه های کانادا اقدام نموده اند.
موسسه پژوهشي علوم و فن آوري رنگ و پوشش به عنوان بهره ورترين موسسه پژوهشي در ميان موسسات و پژوهشگاههاي وزارت علوم ، تحقيقات و فن آوري انتخاب شد. بر اساس اعلام دفتر اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي (SID)، با توجه به ميزان بودجه دريافتي در هر يك از دانشگاهها و پژوهشگاهها و موسسات پژوهشي و ميزان توليدات مدارك علمي در پايگاه استنادي اسكوپوس، شاخص بهره وري پژوهشي اين مراكز در سال ١٣٩٥ مورد ارزيابي قرار گرفت.
تاريخ برگزاري: 18 بهمن ماه 1396 (8 الي 16) ، مكان برگزاري: موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش ، دبیر دوره: دکتر مهدي صفي
گروه همکاری های علمی و بین المللی مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش در راستای توسعه همکاری های علمی و بین المللی با ایرانیان متخصص مقیم خارج از کشور و با همکاری گروه پژوهشی رنگ های سرامیکی و لعاب اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی بین المللی با عنوان Smart and Self-healing Coatings for Built Environment Applications نمود.
خانم سارا سبحانی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
در روز چهارشنبه 20 دي ماه 1396 با هماهنگي دفتر فناوري، آقايان مهندس افشاري و خان بيگي نمايندگان شركت ايدرو بازديدي از موسسه به عمل آوردند.
پيرو ارائه توانمندي هاي موسسه در نمايشگاه هاي مختلف، ارائه فستيوال نواوري هاي صنعت رنگ و رزين و ارتباط موثر اعضاء هيات علمي و با پيگيري گروه ارتباط با صنعت، جناب آقاي دكتر قدس معاون پژوهشي صا ايران به همراه مهندس سليمانيان مديرعامل صنايع قطعات الكترونيك شيراز و جمعي از همكاران در روز يكشنبه سوم ديماه بازديدي از موسسه داشتند.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، محققان این موسسه با استفاده از کامپوندهای پلیمری موفق به ابداع یک آستری ضد خوردگی برای دو نوع پوشش گرم و سرد، جهت استفاده در خطوط لوله شدند.
با کمال مسرت، ارتقاء شایسته مرتبه علمی شما بزرگواران را از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری تبریک عرض نموده و سلامت و تداوم موفقیت های علمی شما را در کسب درجات علمی بالاتر از خداوند متعال خواستاریم.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به عنوان بزرگترین رویداد پژوهشی و فناوری کشور، سالانه با حضور جمع زیادی از دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی، دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شركت‌های توانمند داخلی برپا می‌شود.