آرشیو اخبار

یازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو ۲۱ الی ۲۴ مهرماه سال 1397 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و در سالن خلیج‌فارس برگزار شد. در این جشنواره، نهادهای فعال در سه قالب مراکز علمی و آزمایشگاهی، دانشگاهی و صنعتی حضور داشتند که در این بین موسسسه علوم و فناوری رنگ و پوشش نیز در دو قالب علمی و مراکز رشد صنعتی محصولات و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشت.
دومین نمایشگاه صنعت چاپ و خدمات وابسته IPAP، نمایشگاه بسته بندی و فرآوری pacprocess با مجوز رسمی و انحصاری از نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب و با همکاری نمایشگاه دوسلدورف آلمان Messe Dusseldorf در تاریخ 19 الی 22 مهرماه 1397 برگزار گردید.
روز یکشنبه مورخ مهرماه 1397 در محل سالن جلسات موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، نشستی با آقای دکتر شرافتی(مدیر آزمایشگاه فنی)، دکتر سلیمی(مدیر بخش لیتوگرافی) و آقای مهندس کوه بابایی(مدیر بخش طراحی) از شرکت متیران (مرکز تولید اسناد هویتی ایران) با گروههای پژوهشی چاپ، نمایش رنگ و فیزیک رنگ برگزار شد. شرکت تولید اسناد هویتی ایران در زمینه ایجاد خصوصیت های امنیتی به روی پاسپورت فعالیت دارد.
هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی با حضور جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و جناب آقای دکتر برومند معاون محترم امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم برگزار گردید.
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد و دکترای موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش با حضور ریاست موسسه، معاونان ایشان، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان در این موسسه برگزار شد.
چهل و ششمين شماره خبرنامه موسسه در پايان شهريور ماه سال 1397 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
این گزینش که هر ساله از طریق سایتPublons با عنوان %1 داوران برتر در هر رشته انجام می گیرد، داوران مقالات علمی در هررشته را براساس تعداد داوری های ثبت شده ایشان طبقه بندی می نماید.
کارگاه "کنترل کیفیت لاک ناخن" به درخواست شرکت تولیدی طبیعت زنده (سینره) توسط گروه پزوهشی علوم و فناوری چاپ در تاریخ بیست و یکم شهریور 1397 به مدت 8 ساعت در موسسه علوم و فناوری رنگ و پوشش برگزار شد.
با توجه به كاربردهاي وسيعي كه دستگاههاي اسپكتروفتومتر در سنجش، كنترل و دوباره توليد رنگ در صنايع مختلفي نظير نساجي، كاشي و سراميك، چاپ، چوب و كاغذ، آرايشي و بهداشتي، رنگ و رزين، خودروسازي، دندانپزشكي و پلاستيك دارند
مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه "همایش ملی مواد رنگزا، محیط زیست و توسعه پایدار" تا پانزدهم مهرماه تمدید شد.
آزمايشگاههاي موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش بر اساس الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 در تاریخ 11 تير ماه سال جاری توسط کارشناسان مركز ملي تایید صلاحیت ایران (NACI) مورد ارزیابی و ممیزی قرار گرفتند. لازم به توضیح است این اولین ممیزی پس از دریافت گواهینامه در سال 94 می‌باشد.
پس از شش ماه مذاكره و رايزني مستمر با شركت نيكان صنعت وابسته به مجموعه صنايع گيتي پسند، روز دوشنبه 19 شهريور ماه 1397 جلسه دفاع از طرح ها با موضوعات نهايي شده در محل موسسه با حضور آقاي مهندس صباغ مدير عامل شركت برگزار گرديد.
ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹8-۹7، موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.
عید غدیر عید خداست و از همه اعیاد بالاتر و شریف تر است و به فرموده امام رضا (ع) خداوند در روز عید غدیر دو برابر شب قدر انسان ها را از آتش جهنم را رها می کند. پس باید توجه داشته باشیم که دین بدون امامت و ولایت کامل نیست و امروز ما مسلمانان دینمان کامل است چرا که دارای امام هستیم و محبت به حضرت علی (ع) را قبول داریم.
کسب علم و دانش بهترین هدیه فرزندان به والدین است و فرزندان با خوب درس خواندن باید این زحمات را به بهترین شکل جبران کنند.