آرشیو اخبار

جشن میلاد با سعادت پیامبر مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)، میلاد فرخنده امام جعفر صادق(ع)، گرامیداشت هفته وحدت و مراسم هفته پژوهش، در موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش و در میان جمع کثیری از همکاران موسسه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، صبح روز چهارشنبه مورخ 8 اذرماه، به مناسبت هفته بسیج و حلول ماه پرخیر و برکت ربیع الاول، مراسم پرفیض دعای توسل و مدیحه سرایی به مناسبت آغاز امامت امام زمان (عج) در زیارتگاه امام زادگان پنج تن برگزار شد.
در راستای اجرای تفاهم نامه مشترک بین موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش و دانشگاه ترنتو ایتالیا، در کارگاه علمی بین المللی مشترک و با سخنرانی سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ترنتو و دو نفر از موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش مورخ 24 /8 /1396 در محل سالن جلسات موسسه برگزار شد.
نخستين نشست تخصصي مديران بين الملل مؤسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش و دانشگاه يزد در راستاي تعيين جهت همكاري هاي علمي و بين المللي اعضاي كارگروه ملي هماهنگي فعاليت هاي علمي و بين المللي ايران – مجارستان در تاريخ 2 آبان 1396در محل مؤسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش انجام گرفت.
کسی که کتاب مطالعه کند دیدگاهش نسبت به دنیا عوض شده و با نگرش بهتر و آگاهانه‌‌تری به سراغ زندگی و حل مشکلات آن می‌رود و بی‌شک آرامش بهتری را تجربه خواهد کرد.
پروفسور سیامک مرادیان عصر روز چهارشنبه مورخ 24 آبان ماه 1396 در دیداری دو ساعته با اساتید و دانشجویان رشته رنگ، که در محل سالن سمینار موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش برگزار گردید، پس از ایراد سخنرانی به شنیدن دیدگاهها و نقطه نظرات دانشجویان پرداختند.
هم‌زمان با برگزاری چهارمین نشست مدیران شبکه آزمایشگاهی کشور در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) در دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ 29 آبان ماه 1396 بیش از 300 عضو این شبکه به بحث و تبادل نظر پرداختند. این نشست هرساله با هدف آشنایی بیشتر اعضا از توان آزمایشگاهی و تبیین اهداف و راهکارهای موجود در زمینه خدمات آزمایشگاهی برگزار می‌شود.
خانم شادی منتظری دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
آقای حامد وکیلی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
با هدف افزايش توان علمي و مهارتي، كارآمدسازي نيروي انساني و معرفي آخرين دستاوردهاي علمي و پژوهشي، كارگاه آموزشي رئولوژي در صنايع رنگ و رزين روز چهارشنبه 10 آبانماه 1396 در محل سالن جلسات مؤسسه برگزار گرديد. در این کارگاه کارشناسان صنایع مرتبط از دانشگاه¬ها و شرکتهایی چون سازه¬گستر سایپا، تابا شیمی، گیتی آسا، مارال رنگ و تهران اورانوس با حضور خود موجب ايجاد تعامل مؤثر با دانشجويان و صنعتگران گردیدند.
پیرو هماهنگی های صورت گرفته توسط اعضاء هیات علمی موسسه، در تاریخ 25 مهرماه سال 1396 بازدیدی از موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش توسط شرکت رنو فرانسه بعمل آمد. هدف از این بازدید همکاری طرفین بود که پس از استقبال و پذیرایی از میهمانان، نشست تخصصی با حضور ریاست، معاونین، مدیر روابط بین الملل و مدیرگروه پوشش های سطح و خوردگی برگزار گردید که به ارائه توانمندیها، امکانات و تجهیزات آزمایشگاهها در پوششهای خودرویی و همچنین افتخارات موسسه از جمله استاندارد ایزو 17025 پرداخته شد.
سمینار دانشجویی آثار موج چهارم انقلاب صنعتی بر صنایع شیمیایی به ویژه رنگ و رزین توسط آقای مهندس شهرام یزدی کارشناس محترم شیمی کاربردی و اقتصادی، بنیان گذار شرکت عمران شیمی و مشاور در توسعه محصول و مشاور تحقیقات در صنایع آب پایه ساختمانی و صنعتی برگزار گردید.
گروه علوم و فناوري چاپ موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش در نمایشگاه بین المللی چاپ و بسته بندی كه در تاریخ ۲۰ الی ۲۳ مهر ماه ۱۳۹۶، با همکاری نمایشگاه دوسلدورف آلمان توسط شرکت برساز رویداد پارس در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب تهران برگزار شد، حضور پیدا کرد.
سمينار علمي با موضوع خردايش تا ابعاد نانو و معرفي تجهيزات آسياب نظير Jet millتوسط جناب آقاي دكتر Florian Schott نماينده شركت آلماني NETZSCH-Feinmahltechnik در تاريخ 18/7/96 با حضور اعضاء محترم هيات علمي، دانشجويان و كارشناسان در سالن جلسات برگزار گرديد. در پايان نيز ايشان از آزمايشگاهها موسسه بازديد و با قابليت هاي مجموعه آشنا شدند.
گروه نانو فناوری رنگ و مرکز رشد واحدهای فناور موسسه در دهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو که ۱۴ الی ۱۷ مهرماه سال 1396 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن خلیج‌فارس برگزار گردید، حضور یافتند.